Nyheder​

​​Endnu et jubilæum i Dan Hill Plast
24-03-2017
30% af DHPs ansatte har været i virksomheden over 20 år. I dag var der endnu et jubilæum.
Læs mere...

​DAN-FENDER

​dan hill plast a/s har i 35 år produceret fendere og bøjer til lystsejlads, fiskeri og offshore og eksporterer disse produkter til hele verden. DAN-FENDER er verdenskendt i den maritime verden for sin excellente kvalitet og holdbarhed.

For mere information, besøg DAN-FENDER hjemmesiden.

​Kontaktoplysninger

​Tlf: +45 75 68 72 00​

Fax: + 45 75 68 72 40

E-mail:​ dhp@dhp.dk


​Hornsyld Industrivej 37

8783 Hornsyld

CVR: 19844692 

​dan hill plast a/s er en plastfabrik og plastproducent, der har stor erfaring med design, konstruktion og produktion af alle former for plastemner.

Vi ser os selv om en førende plastproducent, og vores plastfabrik uljgjhldfører blandt andet rotationsstøbning.Forsideknap overskriftForsideknap overskrift

Plastfabrik med moderne produktionsprincipperhikj

​Vores plastfabrik har egen form- og værktøjsafdeling, hvor vi fremstiller egne rotationsstøbeforme, blæsestøbeforme og sprøjtestøbeforme.

Du kan selv levere tegninger, eller vi kan tegne plastemneti Solidworks. Som plastproducent kan vi også bidrage med rådgivning og sparring i forbindelse med udvikling af nye produkter. bkh

Plastemnerne kan være et komplet produkt eller en mindre komponent, og vi kan som plastfabrik efterbearbejde og montere disse komponenter. Vi kan endvidere tilbyde distribution direkte til dit lager, og vi kan også stå for lagerstyringen.​​Sofa Verner Panton, brændstoftank, dieseltank, værktøjskasse, container, vejsø moove møbel, rottebrønd, kabinet, afskærmning, tragt, vandtank, målerbrønddæksel, tag, urtepotte, ventrikel, stjerne diffuser.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.