danskenglish deutch linkedin

Dan hill plast a/s

Sie können an Dan hill plast a/s auf dhp@dhp.dk schreiben Sie uns, wenn Sie ein benötigen Erfahrene Kunststoffhersteller. Sie können auch auf der +45 68 75 72 00 anrufen. Sie sind natürlich immer willkommen auf unserer Kunststoff-Fabrik.

Hardi International A/S

dan hill plast a/s producerer alle ikke gule plastemner til Hardi International A/S.

Hardi International A/S har altid være selvproducerende på mange processer og er det stadig I dag. Men vi har fået øjnene op for, at andre kan producere og gøre det godt. Når vi taler rotationsstøbning er det helt oplagt at spørge dan hill plast a/s, som er en positiv oplevelse.

Vi har haft en rigtig god dialog lige fra starten og gennemgang af tegninger / teknik og processer har haft stor attention.

Vi er slet ikke bange for at overdrage opgaver fra vor egen produktion og vil helt klart være åbne for nye tiltag, som dan hill plast a/s også vil kunne være en god medspiller på, når man skal finde de bedste løsninger.​

Vi er positive og giver vore bedste anbefalinger.

Bjørn Tranberg
Strategic Purchaser.
Hardi International A/S

Læs mere om Hardi International A/S på: http://www.hardi-international.com/

​Kontaktinformation

Dan hill plast a/s

Hornsyld Industrivej 37

8783 Hornsyld​

Tel.: +45 75 68 72 00

Fax: +45 75 68 72 40

E-mail: dhp@dhp.dk​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.