danskenglish deutch linkedin

Dan hill plast a/s

Sie können an Dan hill plast a/s auf dhp@dhp.dk schreiben Sie uns, wenn Sie ein benötigen Erfahrene Kunststoffhersteller. Sie können auch auf der +45 68 75 72 00 anrufen. Sie sind natürlich immer willkommen auf unserer Kunststoff-Fabrik.

Plastfirma med fokus på stabil plastproduktion

​​Vi er et innovativt plastfirma, der bestræber sig på at levere løsninger, produkter og plastproduktion, der ikke blot opfylder kundens ønsker, men også åbner nye muligheder inden for plastproduktion. Vi har formuleret fire nøgleværdier, der hver for sig er vigtige i vores daglige arbejde.

Udfordringsparathed hos os som plastfirma

​En af de væsentlige drivkræfter for os som plastfirma er udfordringer, fordi de medfører et brud med vanetænkningen i vores plastproduktion.

Denne tilgang til udfordringer giver mulighed for at forbedre både arbejdsmetoder og produkter, således vi kan forblive på forkant med udviklingen.

Professionalisme er kundernes sikkerhed

​Vores professionalisme er kundernes sikkerhed, ikke kun for en stabil plastproduktion i den optimale kvalitet, men også for et velfungerende samarbejde med os som plastfirma.

Alle arbejds- og forretningsprocesser optimeres løbende ved hjælp af strukturering af viden og knowhow, så den udnyttes bedst muligt. Derved sikres et højt serviceniveau, der matcher kvaliteten i vores arbejde.

Godt håndværk ligger i detaljen

​Forskellen ligger i detaljen, og det ved vores medarbejdere. Vi er grundlagt i plastens pionertid, og det er stadig godt håndværk, der præger os som plastfirma.

Håndværket forfines ved anvendelse af effektiv og moderne teknologi, hvor alle detaljer bearbejdes og analyseres for at sikre produkternes funktionalitet og levetid.​

​Kvaliteten er et gennemgående krav, så vi går ikke på kompromis i hverken udvikling og plastproduktion eller ved valg af underleverandører.​

Plastproduktion med fleksibilitet

​Vi ved, at alle kunder er forskellige, og derfor er fleksibilitet vigtig. Grundholdningen er, at alle opgaver kan løses, og med det udgangspunkt søger vi som innovativt plastfirma at udvikle en plastproduktion, der modsvarer de stillede krav.

Kontakt dit nye plastfirma på telefon 75 68 72 00 eller på dhp@dhp.dk for at høre om plastproduktion.​​

​Kontaktinformation

Dan hill plast a/s

Hornsyld Industrivej 37

8783 Hornsyld​

Tel.: +45 75 68 72 00

Fax: +45 75 68 72 40

E-mail: dhp@dhp.dk​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.