danskenglish deutch linkedin

Dan hill plast a/s

You can write to us at Dan hill plast a/s at dhp@dhp.dk  if you need an experienced plastic manufacturer. You can also call us on phone +45 75 68 72 00. You are of course always welcome at our plastic factory.

Design

En af de store udfordringer når du som idémand skal designe og udvikle et nyt emne i plast, kan ofte være om dine idéer til form og funktion vil fungere som du forventer. Vil produktionsvirksomheden stille specielle krav eller opstille en lang række begrænsninger der vil gøre produktet og dine idéer ringere?

Hvad er dine muligheder?

dan hill plast a/s er der god plads til kreativ frihed og udfoldelse, ”plejer” eksisterer ikke hos os. Tværtimod tager vores specialister gerne imod dine udfordringer og er klar til at søge nye veje I harmoni med dine ønsker, håb og forventninger – og vi gør det med begejstring!​​

​For hos dan hill plast a/s har vi gjort det til et varemærke, at se muligheder frem for begrænsninger når et design eller en idé stiller særlige krav til vores produktionsmæssige kapacitet.

- det er sådandan hill plast a/s udvikler sig som virksomhed, med fokus på DETALJEN og sans for HELHEDEN.​

​Contact information

Dan hill plast a/s

Hornsyld Industrivej 37

8783 Hornsyld​

Telephone: +45 75 68 72 00

Fax: +45 75 68 72 40

E-mail: dhp@dhp.dk​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.