danskenglish deutch linkedin

Dan hill plast a/s

You can write to us at Dan hill plast a/s at dhp@dhp.dk  if you need an experienced plastic manufacturer. You can also call us on phone +45 75 68 72 00. You are of course always welcome at our plastic factory.

Dan-Fender

​Dan-Fender udvikler og markedsfører specialproducerede fendere til hele verden.

Gennem mere end 25 år har dan hill plast a/s udviklet, produceret og markedsført Dan-Fender brand, som tilbyder kvalitets fendere, bøjer og andet tilbehør til sejlads, fiskeri og offshore.

Dan-Fender, som eksporteres verden rundt, eksisterer i dag på grund af den know-how dan hill plast a/s tilbyder i forhold til at sikre problemfri produktion, on-time levering og ikke mindst en kvalitet, som er helt unik.

Der har aldrig været tvivl, når der skulle udvikles nye produkter til kunderne - dan hill plast a/s har bidraget aktivt med en viden og et produktionsniveau, der kunne leve op til Dan-Fenders høje forventninger og specifikke krav til produkterne. Fleksibiliteten i samarbejdet skal også fremhæves, en fleksibilitet der sætter Dan-Fender i stand til at skabe nødvendig aktualitet og differentiering i produkt tilbudene til kunderne.​

-en professionel leverandør der aktivt medvirker til at fastholde Dan-Fenders markedsposition som et brand med format og værdi!Thomas Lund
Business Unit Manager
Dan-Fender ® International

Læs mere om Dan-Fender ® International på: http://www.danfender.com/

​Contact information

Dan hill plast a/s

Hornsyld Industrivej 37

8783 Hornsyld​

Telephone: +45 75 68 72 00

Fax: +45 75 68 72 40

E-mail: dhp@dhp.dk​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.