​ Egen plastfabrik

​  Specialist i rotationsstøbning

✓  Distribution direkte til lager

dansk_71english_77 deutch_74 linkedin_80

Dan hill plast a/s

Du kan skrive til os hos Dan hill plast a/s på dhp@dhp.dk hvis du har brug for en
erfaren plastproducent. Du kan også ringe til os på telefon 75 68 72 00. Du er
naturligvis altid velkommen på vores plastfabrik​

Historien bag Dan hill plast a/s

​I 1957 så Ejnar Madsen mulighederne i de nye plastmaterialer, der blev opfundet i efterkrigsårene, og grundlagde Dan hill plast a/s. Siden da har virksomheden rotationsstøbt plastemner til alle slags industrier.

Hastig udvikling

På vanlig jysk manér blev der fra start ikke brugt flere penge, end der kom ind, og pengene blev investeret fornuftigt i udvikling af virksomheden. På den måde voksede Dan hill plast a/s sig hurtigt for stor til de små lokaler i et vaskehus i Brabrand, og Ejnar Madsen købte et nedlagt elværk i Hornsyld.

Virksomhedens bygninger i Hornsyld er i dag udbygget, så de dækker et areal på 9000 m2, hvor omkring 55 dygtige og engagerede medarbejdere fra produktion til salg og markedsføring er klar til at yde den bedste service.​

Fra pivedyr til kabinetter

De første produkter var små figurer og pivedyr, men i takt med virksomhedens konstante udvikling kom nye og større produkter hurtigt til.

De fire følgende årtier kom emner som bolde, fendere og tekniske kundespecifikke produkter til, og den dag i dag har vi stadig stor vægt på innovation og fornyelse, så vi hele tiden kan tilbyde vores kunder de bedste produkter.

​Kontaktoplysninger

Dan hill plast a/s

Telefon: +45 75 68 72 00

E-mail: dhp@dhp.dk​

Member of SP Group

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt