danskenglish deutch linkedin

Dan hill plast a/s

You can write to us at Dan hill plast a/s at dhp@dhp.dk  if you need an experienced plastic manufacturer. You can also call us on phone +45 75 68 72 00. You are of course always welcome at our plastic factory.

Rådgivning

​Specialisterne på dan hill plast a/s bidrager gerne med professionel kompetence og viden der kan hjælpe dig til at realisere dine idéer og visioner med det emne du ønsker at støbe i et plastmateriale.


Jo tidligere du kontakter os, jo før vil du kunne drage fordel af vores know-how når det gælder plaststøbning, og især rotationsstøbning der er dan hill plast a/s speciale.

Med et erfaringsgrundlag der bygger på mere en fem årtiers produktion af rotationsstøbte emner, i stort set alle plastmaterialer, siger det næsten sig selv, at vi har lært af de fejl der naturligvis er sket gennem årene - fejl der, hvis kunden skulle have betalt, havde været meget kostbare.

Vil de plastmaterialer du ønsker dit emne produceret af kunne leve op til kravene fra den funktion produktet skal opfylde?​

​Vil tankerne bag designet kunne bære hele vejen til det færdige produkt? Eller er der tekniske og funktionsmæssige hensyn der kræver justeringer inden en produktion kan sættes i gang?


Alt det véd vi en masse om og derfor er der kontante fordele forbundet med at tage dan hill plast a/s med så tidligt som muligt i udviklingsarbejdet, så alt klapper når din produktion går i gang.

Vores erfaring og know-how har værdi for dig - derfor kan du trygt rette forespørgsler til os, vi véd nemlig også hvornår vi skal sige nej.​

​Contact information

Dan hill plast a/s

Hornsyld Industrivej 37

8783 Hornsyld​

Telephone: +45 75 68 72 00

Fax: +45 75 68 72 40

E-mail: dhp@dhp.dk​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.